Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αρκετοί λόγοι για να ασχοληθείτε με το MLM

Eίναι πάρα πολλοί λόγοι για να ασχοληθείτε με το δικτυακό μάρκετινγκ

Ο μέσος άνθρωπος πηγαίνει στη δουλειά του για περίπου 240 ημέρες το χρόνο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να είναι αρκετά σημαντικός λόγος για να ξεκινήσετε να χτίζετε μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ ΤΩΡΑ. Μιλάμε για 240 ημέρες από τη ζωή μας, κάθε χρόνο, που τις δίνουμε σε κάποιον άλλον.

Και δε μιλάμε για το χρόνο που κάνετε για να πάτε στη δουλειά και να γυρίσετε σπίτι ή το πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι να δουλεύετε για ένα αφεντικό που μισείτε.

Αν οι 240 λόγοι δεν είναι αρκετοί για να παρακινήσουν έναν υποψήφιο να έρθει να δει την παρουσίασή σας, τότε μπορεί να σκεφτόμαστε ότι "Ξέρεις, αυτός ο υποψήφιος είναι τόσο απογοητευμένος από την ζωή του, του έχουν κλέψει τα όνειρα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει κάτι, γιατί είναι κουρασμένος από την καθημερινότητά του."

Εσείς απλά ενημερώστε τους υποψηφίους σας ότι συνεχίζετε να έχετε μία ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όλα εκείνα τα όνειρα που είχαν όταν ήταν στο σχολείο


Tom 'Big Al' Schreiter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να μας καλείτε από τις 10.00 - 13.00 και από της 17.00 - 20.00 από Δευτέρα ως Παρασκευή.