Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι Τοπ 5 Επιρροές Σας

"Είστε ο μέσος όρος των 5 πιο κοντινών σας ανθρώπων."

Δεν αναφέρομαι στους πέντε αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά στους ανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Αν είστε στο σπίτι με τους γονείς σας, τότε εκ των πραγμάτων, οι γονείς σας θα είναι κάποιοι από αυτούς που σας επηρεάζουν περισσότερο. Ή αν έχετε άντρα/γυναίκα... αυτοί θα είναι από αυτούς που σας επηρεάζουν περισσότερο.

Οπότε, ρίξτε μια ματιά γύρω σας και γράψτε σε ένα χαρτί ποιες είναι οι 5 κορυφαίες επιρροές σας (δηλαδή, ποιοι είναι γύρω σας την περισσότερη ώρα):

1.) __________________
2.) __________________
3.) __________________
4.) __________________
5.) __________________

Τώρα...

Είναι αυτοί οι άνθρωποι το είδος του ανθρώπου που θέλετε να γίνετε;

Είναι όσο πετυχημένοι θέλετε να είστε;

Έχουν τη στάση ζωής που θέλετε να έχετε;

Πηγαίνουν σε μέρη που θέλετε να πάτε;

Έχουν την υγεία που θέλετε να έχετε;

Έχουν τις σχέσεις που θέλετε να έχετε;

Αν κάνετε παρέα με αποτυχημένους, που έχουν άθλια στάση ζωής... είναι πολύ πιθανόν να έχετε αποκτήσει κι εσείς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αν κάνετε παρέα με κάποιους θετικούς ανθρώπους που έχουν θετική στάση ζωής και σπουδαίες ιδέες... είναι πιθανόν να έχετε αποκτήσει κι εσείς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Οπότε, ελέγξτε τη λίστα σας για να δείτε ποιοι σας επηρεάζουν αρνητικά και προσπαθήστε να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε με αυτούς, ώστε να μην σας τραβήξουν κάτω μαζί τους.

Σας προκαλώ να αποκόψετε τουλάχιστον ΕΝΑΝ από αυτούς τους ανθρώπους. Σας προκαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να μας καλείτε από τις 10.00 - 13.00 και από της 17.00 - 20.00 από Δευτέρα ως Παρασκευή.