Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

11 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ MLM ΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ -

Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τα οφέλη του Multi Leven Marketing  γνωστό ως (MLM).
Τα 11 οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε είναι τα εξής..

1. Δημιουργείτε Τη Δική Σας Επιχείρηση
Οι πελάτες σας και οι συνεργάτες σας αποτελούν περιουσιακό στοιχείο σας, το οποίο μπορεί να μεταβιβαστεί - κληρονομηθεί (π.χ. στα παιδιά σας)

2. Είστε Αφεντικό Του Εαυτού Σας

Δεν υπάρχουν ούτε προϊστάμενοι, ούτε αφεντικά. Εσείς ορίζετε τους στόχους σας και το ωράριο σας. Επίσης, εσείς επιλέγετε με ποιον τρόπο θέλετε να εργαστείτε



3. Δίχτυ Ασφαλείας Για Απορρόφηση Λαθών 
Σε όλες τις επιχειρήσεις γίνονται λάθη, τα οποία ενίοτε είναι και καταστροφικά. Σε αυτήν την περίπτωση, πώς θα αποπληρώσετε τα δάνεια στις τράπεζες? Στο ΜLM όσα λάθη και αν κάνετε δεν κοστίζουν σε χρήμα αλλά μόνο σε χρόνο, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να επανακάμψετε χωρίς να καταστραφείτε οικονομικά.

4. Ευελιξία
Μπορείτε να διατηρήσετε την τρέχουσα κύρια εργασία σας και παράλληλα να ασχολείστε με το MLM.

5. Χωρίς Τα Συνηθισμένα Πάγια Έξοδα
- Δεν απαιτείται, νομίμως, να γίνει έναρξη στην εφορία
- Δεν έχετε πάγια έξοδα όπως ενοίκιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ - Δεν πληρώνετε εισφορές στον ΟΑΕΕ, εκτός εάν τα εισοδήματα ξεπεράσουν ένα ποσό, που αυτή τη στιγμή είναι 5.000€ ετησίως

6. Εύκολη Απεμπλοκή
Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα και εάν σε 6, 9 ή 12 μήνες δείτε ότι το MLM δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να απεμπλακείτε πανεύκολα, χωρίς να αγχώνεστε για δάνεια, πώς θα απαλλαγείτε από απούλητο εμπόρευμα, να τρέχετε σε δημόσιες υπηρεσίες κτλ

7. Ευτελές Κόστος Έναρξης
Σχεδόν σε όλες τις mlm εταιρείες είναι λιγότερο από 100€, όταν μία συνηθισμένη επιχείρηση απαιτεί αρκετές χιλιάδες ευρώ.

8. Δυνατότητες Εκπαίδευσης
Εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια σεμινάρια μέσω ίντερνετ, η εκπαιδεύσεις της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό ή αλλού.

9. Χωρίς Προϋποθέσεις
Δεν απαιτείται προϋπηρεσία, συγκεκριμένη ηλικία, «γνωριμίες», πτυχία, ξένες γλώσσες κτλ.

10. Νέες Γνωριμίες
Έρχεστε σε επαφή με πολλά άτομα, είτε νέοι πελάτες είτε νέοι συνεργάτες, αυξάνοντας διαρκώς τον κύκλο επαφών σας

11. Πραγματική Συνεργασία
Ουσιαστική και ειλικρινής συνεργασία ανάμεσα σε παλιούς και νέους συνεργάτες. Για να γίνω πιο σαφής, θα δώσω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχει βιώσει.
Α. Μισθωτή Εργασία
Οι περισσότεροι νεοπροσληφθείς βιώνουν, άμεσα ή έμμεσα, την ανταγωνιστική έως εχθρική στάση των παλαιότερων υπαλλήλων, η οποίο είναι απόλυτα αναμενόμενη. Η δομή της παραδοσιακής μισθωτής εργασίας ενθαρρύνει αυτά τα φαινόμενα γιατί η εξέλιξη του "νέου" ροκανίζει τη θέση του "παλιού", σε σημείο όπου μπορεί και να απολυθεί. Συνεπώς, προκειμένου να προστατευτεί είναι εύλογο ο "παλιός" να θέσει κάθε είδους εμπόδια στον "νέο"

Β. Ελεύθεροι Επαγγελματίες
Όταν υπάρχει ένας πελάτης και δύο επαγγελματίες, θα φαγωθούν μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει τον πελάτη. Αυτή η φαγωμάρα είναι πιθανό να φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Η φιλοσοφία του MLM δίνει ουσιαστική λύση σε αυτές τις καταστάσεις γιατί ο "παλιός" συνεργάτης κερδίζει ΜΟΝΟ όταν πετύχει ο "νέος" συνεργάτης.
- Πρακτικά, αυτό σημαίνει το εξής: όταν ο νέος κάνει ερωτήσεις ή χρειάζεται βοήθεια, ο παλιός έχει κίνητρο να του δώσει ότι πληροφορία χρειάζεται όταν υπάρχει ένας υποψήφιος νέος πελάτης ή συνεργάτης, ο παλιός συνεργάτης θα τον παραχωρήσει στον νεότερο συνεργάτη
- Ως εκ τούτου, οι παραπάνω πράξεις ενισχύουν την ψυχολογία αλλά και το εισόδημα του "νέου" συνεργάτη, το οποίο σημαίνει ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να παραμείνει στο χώρο του MLM, το οποίο είναι προς όφελος και των δύο. πολλοί άνθρωποι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το MLM είναι μία από τις πιο σημαντικές και βιώσιμες προσεγγίσεις για τη δημιουργία συμπληρωματικού (και όχι μόνο) εισοδήματος.

Με λίγα λόγια, αποκτάτε την ελευθερία, τα δικαιώματα και τις προοπτικές ενός ανεξάρτητου επαγγελματία ΧΩΡΙΣ τις υποχρεώσεις, τους κινδύνους και τα οικονομικά ρίσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να μας καλείτε από τις 10.00 - 13.00 και από της 17.00 - 20.00 από Δευτέρα ως Παρασκευή.